AnnonceLuk annonce
Billedserie: Vikingerne har slået lejr ved Tissø

25-07-2020

En del af vikingerne har ligget i telt ved Tissø hele ugen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Masser af aktivitet ved Tissø hele weekenden. Vikinger har slået lejr for at afholde temaweekend.

Årets store vikingemarked til oktober er for længst aflyst, men her i juli og i august bliver der budt på tema-weekender på Fugledegård Vikingecenter ved Tissø.

Vikingerne har slået lejr på den store plads ned mod Tissø, selvfølgelig ikke så mange som der plejer at være til det store vikingemarked, men dem som er kommet arbejder med både plantefarvning, bagning og smeden har ild i essen.

”Alle markeder rundt omkring er jo aflyst, og derfor savner vikingerne hinanden og det fællesskab de har, nogle af dem der er her, har været her hele ugen mens andre kom fredag,” fortæller Flemming Larsen, formand for Tissø Vikingemarked, mens han vender pølserne på grillen.

”Vi har fået en række nye bestyrelsesmedlemmer som selv er vikinger, og de forslog så om ikke vi skulle lave et par weekender, så vikingerne kommer igen d. 22.-23. august,” siger Flemming Larsen.

Vikingelejren er åben, så interesserede i løbet af weekenderne kan komme og opleve og høre om aktiviteterne, og der er gratis adgang.

lejren er indrettes med god afstand mellem teltene og med respekt for de anbefalinger, sundhedsmyndighederne har udstukket på grund af coronasituationen.

Gæster i vikingelejren vil kunne købe pølser m.v. og dermed få stillet sult og tørst.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0