AnnonceLuk annonce
Billedserie: Verdensmusik for unge og ældre

27-08-2018

Nulle og Verdensorkesteret var mandag forbi Ældrecenter Vesterlunden i Snertinge. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Nulle og Verdensorkesteret underholdte både unge og ældre da de i dag mandag gæstede Bregninge Plejecenter og Ældrecenter Vesterlunden i Snertinge. I Snertinge var elever fra Firhøjskolen også inviteret.

Nulle og Verdensorkestret startede som et gadeorkester der i flere år turnerede i Europa og U.S.A. Orkestret spillede bl.a. som Cirkus Orkester på Sicilien. Mandag formiddag besøgte orkesteret så Bregninge Plejecenter for at underholde beboerne, og over middag var orkesteret så rykket til Ældrecenter Vesterlunden i Snertinge, hvor også 4. -5. og 6. klasserne fra Firhøjskolen var inviteret.

Som navnet antyder, er repertoire og stil præget af et globalt udsyn, hvilket betød en charmerende blanding af nye og gamle jazznumre plus latinamerikansk musik, musettevalse og danske populærmelodier med vokal-formidling af Nulles bedre halvdel, sangerinden Louise Albeck.

Nulle (Elith Nykjær Jørgensen) er, ud over at være en dygtig klarinettist, også kendt fra ’Poul og Nulle i hullet’ på DR.

Koncerterne var arrangeret af musikspillestedet Gimle i Føllenslev med støtte fra Kalundborg Kommunes pulje til frivilligt arbejde på ældreområdet.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0