AnnonceLuk annonce
Billedserie: Verdensmester stillede til start

10-11-2019

Den nykårede verdensmester i landevejscykling, Mads Pedersen, stillede til start i Kalundborg søndag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den nykårede verdensmester i landevejscykling, Mads Pedersen, stillede til start i Kalundborg søndag, hvor KCC var vært for 2. afdeling af Black Ninja MTB VinterCup 2019/2020.

170 mountainbike-ryttere stillede til start søndag formiddag i Kalundborg, da Kalundborg Cykle Club afviklede 2. afd. af Black Ninja MTB Vintercup 2019/2020.

Blandt de mange startende var den nykårede verdensmester i landevejscykling, Mads Pedersen, som ville bruge løbet i Kalundborg som en god træning, men glæden blev kort, han nåede ikke engang en hel omgang rundt på den omkring fem kilometer lange rute, før han blev ramt af en punktering, og derfor valgte at trække sig fra løbet.

Star/mål området var som tidligere, på Munkesø stadion, og ruten gik gennem skov, stier, asfalt og grus, græs, og med masser af stigninger, især det spor som er lavet på skrænten op mod Esbern Snares vej gav deltagerne nok at se til, og flere af deltagerne måtte af cyklen for at trække, og den regn som faldt lige efter at feltet var startet, gjorde overfladen fedtet.

Feltet var delt ind i syv forskellige klasser, og der skulle køres alle de omgang der kunne nåes på 75 minutter for de bedste, og ned til 45 min. for ungdomsrytterne.

Black Ninja MTB Vintercup 2019/2020 er en sjællandsk løbsserie for mountainbike ryttere, som afvikles i Kalundborg, Sorø, Slagelse, Korsør og Holbæk.

Mange af deltagerne var fra den lokale klub, og de helt unge som kører under navnet KCC Kidz, var flot repræsenteret.

Flotte resultater til de lokale

I klassen Elite blev det til en flot 2. plads til Malte Glad, Johnni Slott Olsson blev nr. 3 og Michael Jørgensen nr. 4.

I klassen Sport vandt Simon Jensen, og der var også en sejr til Lars Mørkeberg i klassen Sport50. Her sluttede Hans Damgaard Hansen som nr. 3.

I Klassen Motion sikrede Thomas Ravn sig en flot 2. plads, og i klassen Motion50 blev Tim Bilstrup nr. 3, Søren Christensen nr. 4 og Ole Stahl Nielsen nr. 5.

Klassen Motion60 satte lokale ryttere sig også på, Hans Jørgen Hansen vandt og med Knud Werth lige efter på 2. pladsen.

De unge U15 ryttere satte sig på de fire pladser ud af de fem første. Der var sejr til Magnus Saxtoft, nr. 3 William Berger, nr. 4 Magnus Ulberg og nr. 5 Magnus BilstrupFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0