AnnonceLuk annonce
Billedserie: Unge fik testet evnerne som racerkører

20-07-2020

Speederen er den pedal til højre fik deltagerne at vide inden de blev sluppet løs på banen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Under overskriften Sommersjov tilbyder Kalundborg Ungdomsskole en række af aktiviteter i sommerferien. Mandag blev der kørt gokart i Svebølle.

Kalundborg Ungdomsskole har en række af spændende tilbud til de unge i sommerferien, det er alt fra Amerikansk fodbold camp, cirkus, motocross, danseballade, firskeri, ride ferie og gokart.

Mandag blev der kørt gokart på gokartbanen i Svebølle, hvor de unges evner som racerkører blev testet af.

Udstyret med styrthjelm og handsker var de mange unge klar til at modtage instruktion mandag formiddag.

”Vi regner ikke med at der er nogen som er spirituspåvirket, speederen er den pedal til højre, og i må ikke køre ind i hinanden,” var nogen af de instruktioner de unge piger og drenge mellem 10 og 16 år fik, inden de blev delt op i hold, og så var der ellers afsted i de hurtige gokarts.

Det kan godt være det ser nemt ud når de professionelle racerkørere drøner rundt på racerbanerne, men de unge lærte hurtigt at det nok ikke er så nemt endda, pludselig står gokarten på tværs eller måske den helt anden vej, men hele tiden var der hjælp at hente så løbet kunne fortsætte.

Om der er en ny Magnussen blandt dagens deltagere, er nok for tideligt at svare på, men de elever som dukkede op, fik en super oplevelse.

32 havde tilmeldt sig arrangementet på gokartbanen, men desværre var det ikke alle som dukkede op, det var de to ledere fra ungdomsskolen lidt skuffet over, især fordi der var 20 på venteliste.

Ungdomsskolen kører gokart igen d. 5. august, også her er holdet helt booket.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0