AnnonceLuk annonce
Billedserie: Tre dags håndboldfest skudt i gang

27-12-2018

Tre dages håndboldfest er skudt i gang i Rørbyhallen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

For 9. gang kan de mange frivillige bag julehåndbold stævnet i Rørby byde velkommen til RVIF Kids Cup 2018. Det spektakulære stævne blev skudt i gang i dag i Rørbyhallen og varer tre dage.

Kids Cup 2018 er i gang. 44 hold fra forskellige klubber på Sjælland er tilmeldt det store håndboldstævne over tre dage i Rørbyhallen.

Det betyder at over 500 håndboldspillere mellem 8 og 14 år skal dyste mod hinanden i de tre dage stævnet varer. Alle deltagere bor og overnatter på Rørby skole og bliver forplejet af de mange frivillige hænder i Rørby- Værslev Idrætsforening.

RVIF Kids Cup er kendt for den intense stemning, når hallen er fyldt helt op af forældre, søskende, venner og bedsteforældre som hepper på deres hold. Alle kampe starter med indløb til høj musik, røg, og kæmpe lysshow, mens alle spillernes navne bliver råbt op af halspeakeren.

I dag var det U10 spillerne som var på banen for at kæmpe om en finaleplads. Der spilles finaler for U10 holdene i morgen torsdag omkring kl. 11.00, herefter overtager U12 og U14 spillerne halgulvet, og med finaler lørdag.

I alt skal der afvikles 105 håndboldkampe i rækkerne U10, U12 og U14. I morgen fredag, spilles der 18 af kampene i Hvidebækhallen for at sikre en hurtigere afvikling af arrangementet.

Hver kamp varer 16 minutter og der spilles med en timeout i hver halvleg.

Frivillige står nærmest i kø

Der er 45 frivillige som for er med til at afvikle det store håndboldstævne.

”Folk står nærmest i kø for at få lov til at hjælpe, det er rigtigt dejligt med den opbakning, de fleste kommer igen år efter år og alle ved lige hvad de skal lave,” fortæller Stefan Beyer, som er med i styregruppen for arrangementet, og som også oplyser at tilgangen til håndboldsporten i Rørby-Værslev er støt stigende.

Det er 9. gang at Kids Cup afvikles i Rørbyhallen, og meget er sket siden starten.

”Jeg kan huske det første år hvor vi blot var syv hold og hvor det festlige indslag var et rotorblink og en røgmaskine, nu har vi jo speaker og kæmpe lys og røgshow,” siger Stefan Beyer.

Det er det lokale eventfirma CF Event som er medarrangør af Kids Cup, og som stiller med alt i lyd, lys og røg, til at give nærmest landsholdstemning i hallen.

Mange lokale klubber støtter op om stævnet bl.a. Raklev G&I, Løve-Høng Håndbold, Fuglede IF, Bjergsted HK og Jyderup HK. Blandt klubber som kommer langvejs fra kan nævnes Ledøje-Smørum HK, Stenløse HK og hold fra Odsherred og Holbæk.

Holdet bag RVIF Kids Cup inviterer alle til at møde op i Rørby Hallen i de tre dage stævnet varer, for at se det flotte håndbold show. Der er naturligvis gratis indgang.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0