AnnonceLuk annonce
Billedserie: Trængsel da julemanden tændte juletræet

24-11-2019

Masser af børn var mødt op for sammen med julemanden, at tænde juletræet ved Dagli'Brugsen i Raklev. Foto: Ole Agerbæk

Af Jens Nielsen

Børnene var i højsædet ved juletræstændingen i Dagli’Brugsen i Raklev søndag eftermiddag. Et børnekor fra Musik Skole sang julesange og startede festlighederne.

Med børnenes hjælp fandt julemanden frem til juletræet foran brugsen, og fik det tændt. Til gengæld for hjælpen fik børnene karameller fra julemandens store sæk, og inde i butikken serverede afgående uddeler Kirsten Halskov Andersen og den nye uddeler Jan Thylkjær, sammen med det aktive butiksråd, stakkevis af æbleskiver med syltetøj.

Til serveringen var der gløgg og kirsebærvin fra Dyrehøj Vingård til de voksne og sodavand til børnene. Over 200 besøgende var mødt frem, og enhver ledig plads i butikken blev udnyttet til æbleskivespisning.

I forbindelse med juletræstændingen kunne børnene aflevere deres julesok, som, hvis de har været søde i december, bliver fyldt med godter af selveste julemanden.

Uddeler Jan Thylkjær lovede at traditionen med juletræstændingen også vil være en del af Dagli’Brugsen i Raklev frem over.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0