AnnonceLuk annonce
Billedserie: Træer og buske må vige for nyt fortov

09-11-2019

Der er ikke plads til det nye fortov, derfor må en række buske og træer fældes. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Renoveringen af Holbækvej skrider frem, og borgerne kan begynde at se både fortov og cykelsti, men en del træer og buske skal fældes for at der er plads til fortov i begge sider.

Renoveringen og ombygning af Holbækvej i Kalundborg er delt op i tre strækninger. Den samlede strækning, der skal renoveres, går fra rundkørslen på Sct. Jørgensbjerg til rundkørslen ved Stejlhøj.

Lige nu er arbejdet godt i gang med etape 2, strækningen fra Meny rundkørslen og til øst for Stejlhøj indkørslen.

I perioder har det nærmest lignet et stort hul i jorden, sammen med en lang række af afspærringsmateriel for at trafikken kan afvikles. Der er udskiftet både fjernvarmerør og vandledning, og nu begynder det færdige arbejde at tage form.

Ved Meny rundkørslen er det første stykke af fortov og cykelsti etableret, og nu fortsætter arbejdet med fortov og cykelsti i højre side af vejen, set fra rundkørslen.

Men for at få plads til det nye fortov, skal der fældes en række af træer og buske ind mod kolonihaverne. Det arbejde startede Steven Busk, indehaver af Skovhuggeren, på i torsdags.

På en lang strækning skal træerne helt væk, længere ud af Holbækvej skal træer og buske skæres ned i højde og endelig skal der fældes 30 store rønnetræer, alt sammen for at få den renoverede strækning til at præsentere sig flot og indbydende.

Steven Busk har i forbindelse med arbejdet, sat en nyindkøbt maskine ind, en maskine med tre store roterende rundsave, som på ingen tid kan både fælde og tynde ud i buske og bevoksning.

Det er det lokale entreprenørfirma Benny Petersen som har det store renoveringsarbejde i hovedentreprise.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0