AnnonceLuk annonce
Billedserie: Svingende søndagsjazz på Postgaarden

20-09-2020

Af Jens Nielsen

Kalundborg Blues- & Jazzclub inviteredet til svingende jazz søndag eftermiddag på Postgaarden. På scenen stod Six City Stompers.

”Hugo Rasmussen har sagt, Six City Stompers er det bedste band i Danmark, så hvad kan vi ønske os mere,” sagde formand for Kalundborg Blues- & Jazzclub, Dorte Birch i sin velkomsttale til de godt 50 gæster der søndag eftermiddag havde fundet vej til svingende jazz på Postgaarden i Kalundborg.

Bandet, der består af unge talentfulde og anerkendte musikere, satte en meget høj musikalsk standard og bidrog med en forfriskende brise til den traditionelle jazzscene

Alle medlemmer af bandet har en barndom med Louis Armstrongs musik til fælles. Der er ikke mange unge, der spiller klassisk, traditionel og New Orleans Jazz, og med deres kærlighed til genren var det derfor naturligt for de seks drenge at danne bandet Six City Stompers. 

Nogle af bandets sange er blevet fundet i bogen af gode gamle evergreens og andre er originaler. I sommeren 2006 vandt de "European Championship of Traditional Jazz" publics førstepræmie i Paris. Bandet blev dannet i 2004, og siden da har de turneret mest i skandinaviske lande, men også i andre dele af Europa og Kina. De har spillet på næsten alle de danske jazzfestivaler samt spillet live på landsdækkende tv i Danmark og Norge, og søndag eftermiddag stod de altså så på scenen på Postgaarden.

Næste gang Kalundborg Blues- & Jazzclub inviterer til jazz, bliver den 8. oktober når Jacob Fischer Gypsy Jazz Trio går på scenen på Postgaarden, her serveres der mad kl. 18.30, og musikken begynder kl. 20. Billetsalg hos Alfa Optik i Kalundborg samt Kontoret i Kalundborg. Resterende billetter sælges ved indgangen.

Six City Stompers lineup:

  • Mads Mathias; vokal, saxofoner 
  • Peter Marott; trompet 
  • Peter Rosendal; Flugabone, klaver
  • Regin Fuhlendorf; banjo og guitar 
  • Morten Ankarfeldt; bas 
  • Morten Ærø; trommer


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0