AnnonceLuk annonce
Billedserie: Svensk favorit sejrede i rallysprint

20-07-2019

KOMOs Kenneth Madsen og Mette Felthaus sluttede som en flot nr. 2 totalt i NCC Rallysprint i deres Suzuki Maxi 2000 Evo. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Foran 2000 tilskuere vandt svenske Joakim Grahn-Adam Grahn, NCC Rallysprint i deres potente Ford Fiesta WRC RS5, men der var også flotte resultater til de lokale deltagere.

Der var masser af fart og spænding, hidsige dueller på fire hjul, brølende motorer, dæk der snappede efter vejgreb - tilsat en god del støv til knas mellem tænderne, da Kalundborg og Omegns Motorklub, KOMO, lørdag afviklede NCC Rallysprint i de store grusgrave ved Svebølle, for 34. gang.

Sejren var der aldrig tvivl om, det svenske team Joakim Grahn-Adam Grahn, var i forvejen storfavorit til sejren, som holdet har vundet mange gange før, og allerede efter det første af de fire heat der blev kørt, stod det klart at kun teknisk uheld på holdets vilde Ford Fiesta WRC RS5, kunne forhindre endnu en sejr.

Det stod også hurtigt ret klart at KOMOs Kenneth Madsen og Mette Felthaus skulle blive en sikker nr. 2 i deres Suzuki Maxi 2000 Evo. Holdet kørte et flot løb uden fejl, men de havde ingen mulighed for at følge den svenske favorit, som kører i en tidligere VM bil med firhjulstræk, men Kenneth Madsen og Mette Felthaus kan være meget tilfredse med den flotte 2. plads.

Simon og Sune Vallentin fra Svinninge sluttede som nr. 3 i deres Renault Clio.

Martin og Jonas Andreasen blev en flot nr. 5 totalt og nr. 3 i deres klasse i deres Peugeot 206, Claus Lanther-Morgens Gotlob kørte deres Suzuki Swift 1600 Maxi ind som nr. 11 totalt og som nr. 2 i deres klasse.

Det blev også til en 2. plads i deres klasse for Ole Jensen-Sofie Witthøft, og nr. 18 totalt i deres Peugeot 206 RC, mens Jesper Bendix-Freja Neumann Pedersen kørte deres Renault Clio ind på en 8. plads og sluttede som nr. 31 af de 49 deltagere som deltog i den 34. udgave af det populære rallysprint.

Lige omkring 2000 betalende tilskuere fik masser af fart og spænding en hel lørdag i et rigtigt flot vejr.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0