AnnonceLuk annonce
Billedserie: Svært underholdende

10-10-2018

Madsens akustiske trio underholdte onsdag aften i Kino Den Blå Engel. Foto:Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En veloplagt Johnny Madsen besøgte onsdag aften Kino Den Blå Engel, det blev svært underholdende for de 300 som havde sikret sig en billet.

Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.
Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From indtog Johnny Madsen scenen i Kino Den Blå Engel, onsdag aften, til en totalt udsolgt koncert, sådan var det også i 2014 og i 1016 da Madsen var forbi.

Koncerten startede med nummeret ’Nattegn, hvor Knud Møllers ekvilibristiske udfoldelser på sin guitar faldt helt i publikums smag.

”Ja, vi har jo hver vores måde at spille guitar på, Knud og mig,” sagde Johnny Madsen på sin sædvanlige rolige facon, til stor morskab for publikum, og så fik publikum lige fortællingen om Madsens stamtavle.

”Min far var fårehyrde i Schweiz, på et tidspunkt tog han en cykel og kørte til Thyborøn hvor han fandt mor, de voldtog hinanden nede i hønsehuset, og så fik de mig. Jeg ved ikke om det er derfor jeg har sådan en trang til spejlæg hver morgen.” fortalte Johnny Madsen, mens hele salen lå flad af grin.

Altid veloplagte Madsen delte ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab - ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet, og så fik publikum selvfølgelig masser af de gode kendte sange.

Knud Møller og Johnny Madsen kan her i 2018 fejre 30 års jubilæum sammen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0