AnnonceLuk annonce
Billedserie: Stor interesse for ny børnetøjsforretning

27-09-2019

Hildi Petersen og Ditte Julie Rosendahl Kaa har i dag slået dørene op til deres nye børnetøjsforretning Gliimt i Kordilgade. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bare en time efter at de to veninder Hildi Petersen og Ditte Julie Rosendahl Kaa slog dørenen op for deres helt nye børnetøjsforretning Gliimt i Kordilgade, var butikken fyldt med kunder.

Selv om det tidligere på ugen så lidt kaosagtigt ud, så blev Hildi Petersen og Ditte Julie Rosendahl Kaa klar til at slå dørene op for deres nye børnetøjsforretning Gliimt i Kordilgade, fredag morgen.

”Det har været en meget lang uge, men nu er vi klar og vi er rigtigt glade for den interesse der har været op til åbningen af vores nye butik,” fortæller de to nye butiksindehavere.

Og der er ingen tvivl om at Kalundborg har manglet en forretning med børnetøj, midt på formiddagen var der fyldt med kunder i forretningen og de to indehavere havde travlt med at slå ind på kasseapparatet.

Hildi Petersen og Ditte Julie Rosendahl håber at kunderne vil tage den nye forretning til sig, og er meget lydhør hvis der er noget som kunderne giver udtryk for at der mangler.

I dag er fredag der åbent helt til kl. 21 og så er der faktisk hele 20% åbningsrabat på alt i forretningen helt frem til lørdag d. 5. oktober.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0