AnnonceLuk annonce
Billedserie: Stor interesse for at spille Pippi

06-01-2019

Deltagerne til lørdagens audition blev kastet ud i bl.a. dans. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Amatør Teater, KAT, havde lørdag inviteret til audition til sommerens byspil i Gryden, hvor Pippi er på plakaten. Mange mødte op for at få en af rollerne.

Igen i år er der byspil i Gryden på Møllebakken til sommer, i år bliver det historien om den lille stærke, fregnede pige Pippi, med den krøllede hjerne og ren ’girlpower’, som skal opføres, og igen er det Kalundborg Amatør Teater, KAT, som står bag.

Lørdag formiddag havde KAT inviteret til audition på Rynkevangskolen, hvor alle interesserede kunne møde op, og rigtigt mange, både unge og ældre, nogle med meget erfaring i at spille teater, og nogle helt uden erfaring, mødte frem.

”Der er 16 taleroller som vi skal finde skuespillere til, og så har vi en tradition i KAT at alle dem der vil være med, dem er der plads til, vi skal jo også bruge en masse statister, så vi skal i alt bruge omkring 30-40 personer, men især mænd kunne vi godt bruge lidt flere af,” fortalte Klaus Ødegaard, som sammen med Nanna Holm Hemmingsen er instruktør på stykket.

Hovedrollen som Pippi skal helst gå til en pige i konfirmationsalderen og instruktørholdet har et godt bud hvem det kunne være blandt de fremmødte, men først i næste uge bliver rollefordelingen lagt frem.

Dagens audition startede med en række fælles øvelser, bl.a. blev der prøvet nogle dansetrin af, og det kan godt være svært lige at ramme de rigtige trin efter få minutters øvelse, og det hele kan virke lidt uoverskueligt.

”Det kan godt være at i synes det virker kaotisk, men der er en mening med galskaben, i kan lige så godt vænne jer til at det at lave teater er lidt kaotisk, men til sidst bliver det skidegodt, det er ambitionen,” sagde Klaus Ødegaard, inden deltagerne blev delt op i mindre grupper hvor der skulle øves replikker, sang og mere dans.

Hvem der skal spille rollerne som henholdsvis Pippi, Tommy og Annika, fru Prysselius og de to betjente Klin og Klang, ja, det offentliggør Kalundborg Amatør Teater først i næste uge.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0