AnnonceLuk annonce
Billedserie: Spændende familieløb på Røsnæs

25-08-2019

Bedstemor And bød velkommen til de mange deltagere. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det Danske Spejderkorps afdeling i Kalundborg, DDS Esbern Snare, havde lørdag inviteret til familieløbet ’Andebyløb’ på Røsnæs.

Omkring 50 børn og voksne fik en dejlig dag på Røsnæs, da Det Danske Spejderkorps afdeling i Kalundborg, DDS Esbern Snare, lørdag havde inviteret til Andebyløb.

På de seks forskellige poster kunne deltagerne møde karaktererne fra Andeby, og på hver post skulle der løses en opgave.

Ruten rundt på Røsnæs var omkring tre kilometer lang og vejret var mere end perfekt til oplevelser i naturen. Og det skal være sjovt at være i naturen, mener DDS Esbern Snare.

Bedstemor And bød velkommen inden deltagerne blev fordelt på de forskellige hold. Hos Bedstemor And skulle deltagerne bage pandekager over bål, og inden da havde deltagerne lært at tænde et bål uden brug af tændstikker eller lighter, det foregik selvfølgelig hos Georg Gearløs og hans lille hjælper.

Posten hos Fedtmule handlede om biler, den lidt kluntede Fedtmule havde fået pillet nogle dele af sin bil og nu kunne han ikke samle den igen. Derfor fik børn og voksne til opgave at finde de dele der manglede, for derefter at få monteret det igen, så bilen blev køreklar.

Der var selvfølgelig også øvelser hos Anders And og Andersine, og hos Rip, Rap og Rup skulle grøntspættebogen frem, her skulle deltagerne rejse et telt.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0