AnnonceLuk annonce
Billedserie: Sommer i havneparken

02-06-2020

Masser af liv i havneparken i det gode vejr. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er blevet sommer, både på kalenderen, men så sandelig også i Kalundborg Havnepark.

I går blev årets første meteorologiske sommerdag med mindst 25 graders varme målt i Jylland. Det gode vejr fortsatte tirsdag, hvor der er målt 25 grader i Kalundborg, og det har i den grad trukket folk udendørs.

I havneparken var der tirsdag midt på eftermiddagen rigtigt meget liv hvor både børn, unge og voksne sprang i vandet for at blive kølet af, mens andre nød solen og hinandens selskab i området.

Også på beachvolleybanen var der god aktivitet, og andre steder på det store areal blev der drukket kold rosé, sodavand og spist snacks.

Også politiet kikkede forbi, men det blev en kort visit, de mange gæster i havneparken var placeret i små grupper med god afstand mellem hinanden, så der var ingen grund til at hive den lille sorte bog frem.

Tirsdag blev også årets hidtil varmeste dag med 26,2 grader målt i København.

Men så er det også slut med sommerdagene for denne omgang. Onsdag bliver endnu en fin sommerdag, men temperaturen bliver lidt lavere.

Onsdag eftermiddag kan de første byger melde deres ankomst, og i de følgende dage venter mere ustadigt vejr, mens temperaturen falder med op til ti grader hen over weekenden. Der er endda risiko for skybrud torsdag, skriver TV2 VejretFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0