AnnonceLuk annonce
Billedserie: Smagsløgene blev i den grad forkælet

11-04-2019

Der var rift om de lækre smagsprøver til gourmetaftenen hos Meny. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Onsdag aften bød Meny i Kalundborg endnu engang sine kunder indenfor til en gourmetoplevelse, en aften hvor smagsløg og sanser blev pirret.

300 gæster havde sikret sig en billet til gourmetaften hos Meny onsdag aften, i øvrigt den største gourmet satsning nogensinde med masser af leverandører og flere hundrede smagsprøver.

Hele for-området hos Meny Kalundborg var stuvende fuldt da Købmand Peter Egebæk bød de mange gæster velkommen, og alle Meny-ansatte var her og der og alle vegne, sammen med en lang række af dedikerede leverandører.

En aften hvor de mange gæster var inviteret til ren forkælelse, råhygge, en aften hvor der var lukket op for godteposen med et twist af forår og sommer.

Der var noget for enhver smag – i hvert fald, hvis man kan lide kvalitet. Lige fra de lækre hjemmelavede grillpølser til præsentation af en helt ny sommermenu, bestående af både forret, hovedret og en dessert. Fiskeafdelingen havde mange smagsprøver på lækker fisk, der var ost i mange varianter, franske pateer, lam på grill, det var tydeligt, at det er meget engagerede fagfolk, der stod bag de mange hjemmelavede produkter, som gæsterne fik lov at smage på til gourmetaftenen. 

Der var selvfølgelig også masser af vine, øl, gin, kaffe og gæsterne fik også lov til at smage den hjemmelavede is og de lækre kager i bageriet RUG, i det hele taget en aften hvor smagsløgene i den grad blev forkælet med flere hundrede smagsprøver.

Gourmetaftenen bød også på flere konkurrencer, bl.a. kunne en af aftenens deltagere gå hjem med en kundevogn fyldt med varer til en samlet værdi af 2500 kroner.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0