AnnonceLuk annonce
Billedserie: Skoleelever til kæmpe stævne på Gisseløre

14-06-2019

Omkring 900 elever spillede hockey på Gisseløre fredag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Omkring 900 skoleelever fra Kalundborg Kommune deltog fredag i Kalundborg Hockey Klubs årlige skolestævne på Gisseløre.

For 37. gang stod Kalundborg Hockey Klub bag det årlige skolestævne for kommunens 2. til 4. klasser, omkring 900 elever mødte, fredag morgen, op på Gisseløre for at spille hockey, fordelt på 95 hold, og det er tæt på rekord, oplyser Bettina Dahl Eriksen, formand for Kalundborg Hockeyklub

Ud over at eleverne får godt med motion og frisk luft, så er der også masser af hygge eleverne imellem, i det hele taget en helt anderledes skoledag.

Kalundborg Hockeyklub stiller med omkring 40 frivillige for at få det store stævne afviklet, og formand Bettina Dahl Eriksen håber selvfølgelig at der kommer lidt nye medlemmer ud af anstrengelserne.

”Det er som om der er blevet større interesse for at spille hockey her på det seneste, måske det er vores nye omgivelser med kunststofbanen ved Røsnæshallen, og der er heller ingen tvivl om at vores nye koncept med ’Hockey og Leg’, trækker nye til,” fortæller Bettina Dahl Eriksen.

Ud over at spille hockey og hygge sig med kammeraterne var der også god søgning til slikboden, som hockeyklubbens støtteforening står for. Konstant var der kø for at købe slik og popcorn.

13 skoler fra Kalundborg Kommune var repræsenteret til det store stævne på Gisseløre, det var, Friskolen på Røsnæs, Gørlev Skole, Herredsåsen, Nyrupskolen, Raklev Skole, Rynkevangskolen, Svebølle Skole, Tømmerup Skole, Årby Skole, Kalundborg Friskole, Tømmerup Friskole, Hvidebækskolen og Sejerø SkoleFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0