AnnonceLuk annonce
Billedserie: Skole har indviet flot crossfit-anlæg

05-11-2018

Det nye crossfit-anlæg blev taget i brug med det samme. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hvidebækskolen har mandag formiddag indviet et helt nyt crossfit-anlæg i skolegården. Anlægget er støttet af Ældre- og Sundhedsudvalg samt Nordea fonden.

Der var feststemning mandag formiddag på Hvidebækskolen, der var nemlig indvielse af et helt nyt flot crossfit-anlæg, som er opført i skolegården og beregnet til de større børn, men som også kan benyttes af områdets beboere uden for skoletiden.

”Kalundborg Kommunes vision er at sundhed er et fælles ansvar, men af kommunen har et ansvar for at gøre det sunde valg til det nemme valg, derfor er det vigtigt at der er træningsfaciliteter til borgerne, det er Hvidebækskolens nye crossfit bane et godt eksempel på, det er et sted som skolen kan bruge til idrætsundervisning samt i dansk og matematik. Foreningerne og borgerne i lokalområdet får med de nye crossfit faciliteter nye muligheder for fysisk udfoldelse og motion på egen hånd,” sagde Lars Kuhre Mortensen (A), Ældre- og Sundhedsudvalget i sin tale til alle eleverne inden Alberte fra elevrådet klippede snoren og de mange elever styrtede ind på den nye crossfitbane.

Det nye crossfit-anlæg er betalt af Ældre- og Sundhedsudvalget, Nordea fonden og Hvidebækskolen, og har været et stort ønske gennem lang tid.

”Det er faktisk det tidligere elevråd som godt kunne tænke sig at der var nogle flere muligheder og kunne godt tænke sig noget parkour eller crossfit, så undersøgte vi mulighederne og det endte på crossfit, så har vi søgt efter pengene, så det nuværende elevråd har faktisk overtaget projektet fra det tidligere elevråd,” fortæller Trine Hjortebjærg Mortensen, viceskoleleder Hvidebækskolen

Prisen for det færdige crossfit-anlæg løber op i 365.000 kr. plus moms.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0