Billedserie: Så er drømmen gået i opfyldelse

Så er CrossFit Kalundborg & Yogastudio taget i brug. Søndag var der indbudt til reception. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Interessen var stor da CrossFit Kalundborg & Yogastudio søndag formiddag slog dørene op til et af landets største CrossFit centre. Shannie og Michael da Silva kan med rette være stolte over den 1200 kvm. store CrossFit Box.

Der er lys, luft og højt til loftet hos CrossFit Kalundborg & Yogastudio. Søndag formiddag kunne Shannie og Michael da Silva, for første gang, slå dørene op og invitere indenfor i den 1200 kvm. store CrossFit Box på Hareskovvej i Kalundborg.

Håndværkerne har arbejdet i flere måneder på at omdanne en af de gamle lagerhaller på Casa Danica til en topmoderne CrossFit Box, nu er de færdige, tilladelsen er i hus fra kommunen og dermed er en stor drøm gået i opfyldelse for Shannie og Michael da Silva, drømmen om at have sin egen CrossFit Box og Yogastudio.

Hele søndag formiddag strømmede det ind med gæster der ville ønske tillykke og se de nye flotte omgivelser, og alle søndagens prøvehold var fuldt booket.

CrossFit Kalundborg & Yogastudio tilbyder flere forskellige former for medlemskaber, lige fra hele familien, noget for børn, medlemskab for voksne der vil deltage i både CrossFit og Yoga, men også medlemskaber kun for Yoga og kun for CrossFit, så mulighederne er mange.

”Vi oplever faktisk en stor interesse for forældre med børn som gerne vil træne sammen, så træner forældrene på et hold og børnene på et andet, men de er i samme rum hele tiden,” fortæller Shannie da Silva.

I CrossFit Kalundborg & Yogastudio bliver der mulighed for at deltage i holdtræning lige fra morgenstunden og til ud på aftenen alle ugens dage, men der bliver også mulighed for at træne selv, for dem som er til det, faktisk er der godt 40 hold som medlemmerne kan deltage på i løbet af ugen.

”Det kan godt være at CrossFit lyder som noget super hardcore og, at det kun er for få udvalgte, men det er faktisk for hele familien, det er kun er spørgsmål om hvor meget vægt der kommer på, alle kan deltage og man skal ikke være bange for at være nybegynder, alle kan træne sammen uanset niveau og alder,” siger Michael da Silva.

En lille udvalgt skare, som Michael da Silva har været personlig træner for, fik et smugkik på de nye lokaler allerede lørdag. 30 mænd og kvinder var inviteret til den allerførste workout, hvor Michael da Silva fik prøvet udstyret af inden receptionsgæsterne trådte ind ad døren søndag formiddag.

Del