AnnonceLuk annonce
Billedserie: Revy med masser af gode grin

22-09-2019

FIF-Revyen havde i år både nye og gamle numre på programmet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

For 30. gang er den populære FIF-Revy i Fuglede Forsamlingshus, blevet afviklet fredag og lørdag. Omkring 300 har fået masser af gode grin.

Dette års FIF-Revy blev en god blanding af nye numre og nogle udvalgte numre fra de forgange 29 forestillinger, med masser af sjov, sang og ballade.

Fredag aften var forsamlingshuset fyldt til bristepunktet, og forestillingen lørdag eftermiddag var også godt besøgt, med kun få pladser tilbage, mens der havde været plads til lidt flere gæster lørdag aften, men omkring 300 gæster har oplevet FIF-Revyens 30-års jubilæumsforestilling.

Publikum kunne bl.a. opleve et nummer med både en præst og fanden selv, men også et nummer fra 2014, hvor tre præster fra lokalområdet fik en tur af skuespillerne.

Også nummeret Borgerservice 2011 høstede mange klapsalver, dengang var der service og hjælp at hente på Borgerservice, mens hjælpen til den ældre pensionist var noget begrænset nogle år senere, og i 2020 skal vi, i følge FIF-Revyen, selv betjene os via en computer, hvor man bl.a. skal tage stilling til hvornår man tror man dør, for så er det ikke ulejligheden værd at hjælpe borgeren.

Igen i år har det været Mona Jakobsen der har siddet i instruktørstolen for at styre skuespillerne Kim Børge Sørensen, Charlotte Brix, Githa Klarstrup, Jens Peter Letana, Maria Lassen, Helle Kronby, Thomas Nissen, Tommy Nielsen, Mette Sørensen, Søren Hansen og Henning Kærgaard.

Udfordringer med strømmen

Forestillingen lørdag eftermiddag var med ekstra udfordringer for revy skuespillerne, to gange gik strømmen, men sådan er det når der både skal laves kaffe, steges flæske til aftenens forestilling og der skal være lys på scenen, og elinstallationen i forsamlingshuset er af ældre date, men alle tog det med godt humør.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0