AnnonceLuk annonce
Billedserie: Rekord mange til marathonløb

13-01-2019

Der var masser af overskud i starten af løbet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Søndag formiddag blev deltagerne til dette års Kalundborg Vintermarathon sendt afsted fra klubhuset i Ellingelund, i år med rekorddeltagelse.

For 15. år i træk kunne 5 Tårns Motion, søndag formiddag, sende hele 284 løbere afsted til dette års Kalundborg Vintermarathon, og det er rekord mange, omkring 50 mere end sidste år.

Foruden marathon distancen kunne deltagerne også vælge mellem halvmarathon eller 10 km. ruten.

Alle løberne blev sendt afsted samtidig, på en rute der førte dem gennem den lille skov i Ellingelund, over Munkesø Stadion, omkring Gymnasiet og videre ad stierne mod Røsnæsvej til Trøjelykkevej, hvor de første kraftige bakker ramte inden ”kongebakken” Bøgebakken. Lige efter Nyrupskolen forlod 10-km deltagerne ruten og løb af Røsnæsvej retur til klubhuset, mens langløberne spurtede med mod Nostrup til Lillesøvej og rundt til bakkerne ved Kallerup/Nostrupvej og retur til depotstedet på Røsnæsvej. Og herfra var det ellers bare retur til startstedet som for halvmarathonløberne også er slutsted, mens marathonløberne begav sig ud på en tur til.

Der var depot på Røsnæsvej ved Nostrup, hvor deltagerne kunne få noget at drikke samt slik, chips eller frugt, til at løbe videre på.

Efter strabadserne blev deltagerne budt på varm suppe i klubhuset, lige som der var medaljer til alle.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0