AnnonceLuk annonce
Billedserie: Rejsegilde på stort omfattende byggeri

17-09-2019

Der var pølser til håndværkerne og de inviterede gæster. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det store omfattende byggeri Kultur- og Bevægelsespark Høng er nu nået så langt at der i dag tirsdag var inviteret til rejsegilde. 

Borgmester Martin Damm (V), formand for styregruppen Gitte Johansen (V) og formand for Kultur- og Fritidsudvalget Ole Glahn (R), satte i fællesskab spaden i jorden en tirsdag formiddag først i april og markerede dermed at byggeriet til Kultur- og Bevægelsespark Høng var sat i gang.

Nu er det store omfattende byggeri nået så langt at der i dag tirsdag blev afholdt rejsegilde, hvor håndværkere, arkitekt, rådgivere, politikere, samt repræsentanter for de borgere som skal bruge de nye bygninger, var inviteret til pølser midt i den nye store sportshal, som lige nu er en kæmpe stor hal i beton, men som om godt et år skal stå færdig som en moderne sportshal.

”Processen om at få den ekstra hal i Høng er ikke gået stærk, men nu er der kommer nogle håndværkere som kan tage fat. Jeg kan huske at vi for 30 år siden snakkede om det her projekt første gang med en B-hal i Høng, så på den måde kan man jo ikke sige at det er gået stærkt. Der har været mange ønsker i forbindelse med en ny B-hal, og jeg kan huske at vi havde en skoleklasse til at komme med input til hvad der også kunne være her, og her blev bl.a. forslået en zoologisk have og en svømmehal,” Sagde borgmester Martin Damm i sin tale til de fremmødte.

Det spændende byggeri er på i alt 2.350 m2 indendørs arealer og 3.800 m2 udendørs arealer, som kan samle unge som ældre til alt fra kulturelle arrangementer, undervisning og sociale aktiviteter til en lang række idrætsgrene som fx fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, dans, kampsport og yoga.

Der er budgetteret med ikke mindre end 58,5 millioner kroner til byggeriet, som forventes at stå færdigt i 4. kvartal 2020.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0