AnnonceLuk annonce
Billedserie: Politiske profiler holdt valgmøde på caféen

18-05-2019

Søren Espersen, Dansk Folkeparti og Det Konservative Folkepartis Naser Khader, holdt valgmøde på Cafeé La Viva lørdag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De to folketingspolitikere Naser Khader og Søren Espersen holdt lørdag formiddag valgmøde på fortovet foran Café La Viva i Kalundborg. De to politikere svarede bl.a. på spørgsmål om både en mulig SV regering og om Rasmus Paludan.

To store profiler på det udenrigspolitiske område herhjemme, Dansk Folkepartis udenrigsordfører, Søren Espersen, der også er formand for Det Udenrigspolitiske Nævn, og Det Konservative Folkepartis udenrigsordfører Naser Khader, der ligeledes er medlem af Det Udenrigspolitiske Nævn samt formand for Forsvarsudvalget i Folketinget, mødtes lørdag formiddag til valgmøde på fortovescaféen foran Café La Viva, hvor der blev snakket politik med de fremmødte.

”Vi er parat til ikke at besvare alle de spørgsmål i måtte have”, grinede Søren Espersen og Naser Khader fulgte op, ”Vi er parat til at tale uden om.”

Et af de spørgsmål som interesserede flere af tilhørerne, var Lars Løkke Rasmussens udmeldingen om en mulig SV regering efter valget.

”Jeg var som mine andre kollegaer i Konservative, overrasket over udmeldingen, jeg synes det er en mærkelig udmelding der kommer på et mærkeligt tidspunkt," sagde Naser Khader.

”Det lykkedes Lars Løkke på en gang at pisse både Konservative, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti og Venstres bagbland af, så man må sige at der er en meget speciel melding Lars Løkke er kommet med, og jeg ved ikke rigtigt hvad det er han vil. Dansk Folkeparti har i dag sagt, hvis den løsning bliver at det bliver en SV regering, så vil vi være med i regeringen, men nu venter vi på den næste udmelding fra Lars Løkke, som nok kommer i morgen,” sagde Søren Espersen.

Også spørgsmål om Rasmus Paludan var oppe og vende, og her tog de to politikere stærk afstand.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0