AnnonceLuk annonce
Billedserie: Plejehjemsbeboere sparkede dæk

16-08-2019

Flere af beboerne benyttede sig af lejligheden til at få en tur ud i det blå. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

’Havnedæksparkerne’ var fredag forbi Plejecentret Jernholtparken i Kalundborg, med deres flotte biler, flere af beboerne fik en tur ud i det blå.

Beboerne på Jernholtparken i Kalundborg fik fredag et afbræk i hverdagen, da otte biler fra ’Havnedæksparkerne’ lagde vejen forbi plejecentret med deres flotte køretøjer.

Beboerne havde taget plads uden for, hvor kaffen blev skænket, da de flotte biler kørte ind foran Jernholtparken.

Ud over at drikke kaffe i det gode vejr, var der mulighed for at kikke på de flotte køretøjer, og få en tur i de fine biler, den mulighed var der mange som benyttede sig af, hvor personalet var behjælpelige med at komme ind i bilerne. Flere af beboerne fik også lige sikret sig et billede af køretøjerne med deres telefon.

Ideen med at ’Havnedæksparkerne’ kikker forbi Jernholtparken med deres flotte biler er flere år gammel, og en årlig tilbagevendende begivenhed.

Da de beboere der havde lyst til en tur ud i det blå, havde fået deres tur, var der grillpølser til såvel beboere som chauffører.

’Havnedæksparkerne’ mødes hver onsdag aften i hele sommerhalvåret ved havneparken, hvor der ’sparkes dæk’ og byttes gode historier om deres biler.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0