AnnonceLuk annonce
Billedserie: Alene med sin guitar

03-04-2019

Anders Blichfeldt alene med sin guitar på scenen i Kino Den Blå Engel. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Anders Blichfeldt er på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen Videre’. Onsdag aften stod han på scenen i Kino Den Blå Engel.

Anders Blichfeldt har siden 2010 opdyrket ‘en mand og en guitar’- genren, ved siden af Big Fat Snake med stor succes, og har spillet mere end 100 solokoncerter. Big Fat Snake turnerer som bekendt ikke mere, så Anders har besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed. ‘Vejen Videre’ er første skridt på vej mod nye eventyr.

Onsdag aften stod Anders Blichfeldt så på scenen i Kino Den Blå Engel, hvor publikum fik de store Big Fat Snake hits, de hørte om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at være gammel nok til at være TV vært på TV2 Charlie, og stadig have mod på nye eventyr.

Publikum fik bl.a. fortællingen om hvordan det hele startede i Hundested, om det første band Poltex, han stiftede sammen med vennen Søren, og hvor det første job var på Lynes Kro, nytårsaften 1978.

’”Vi skulle spille 3x45 minutter, vi kunne otte sange i alt, så kan i selv regne lidt på den, det var godt folk var fulde for vi spille det samme tre gange.,” fortalte Anders Blichfeldt.

Siden er det gået noget bedre og Blichfeldt hører absolut til blandt toppen af poppen, og lige netop tv-programmet Toppen af Poppen har han sagt ja til at være med i, og optagelserne starter faktisk her i april på Fanø, hvor bl.a. Chief 1, Carl Emil Petersen og Medina også deltager.

Programmet bliver sendt til efteråret.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0