AnnonceLuk annonce
Billedserie: På alle måder var det op ad bakke

12-01-2020

Bøgebakken er en af løbets helt store udfordringer. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Søndag afviklede 5 Tårns Motion deres årlige vintermaraton, et løb med masser af bakker, regn og blæst.

5 Tårns Motions vintermaraton blev på alle måder op ad bakke, ruten har traditionen tro masser af udfordringer, men i år var deltagerne også udfordret af vind og regnvejr, men det er motionsløbere åbenbart fuldstændig ligeglad med, hele 329 deltagere mødte op for at være med. 52 på maratonruten, 127 løb halvmaraton mens 150 deltagere havde tilmeldt sig 10 km ruten.

Løberuten gik fra klubhuset i Ellingelund, via Røsnæsvej til Bøgebakken, løbets første store udfordring, herefter via Nyrupvej til Nostrup, forbi golfbanen til Lillesøvej og derfra ad de bugtede veje over Kallerup og Nostrupvej og igen retur over Røsnæsvej til Ellinglund.

Onkel Snowie

For fire år siden fik Vintermaraton i 5 Tårns Motion en ny tradition, idet medaljen blev udformet som løbets vartegn: En snemand. Næste år blev ”familien” udvidet med ’snemor’ og barn, og det gav flere løbere lyst til at samle ’hele snefamilien’. Efter ’snemor’ med barn blev det til en iglo til den lille medaljefamilie. I 2020-løbet er medaljen udformet som Onkel Snowie, der kommer forbi med sine to slædehunde, men det er efterhånden flere år siden at der har været sne til vintermaraton, så måske den næste medalje skal være med en snemand iført regnfrakke.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0