AnnonceLuk annonce
Billedserie: Nordea Fonden støtter FIF-Revyen

17-09-2019

Fra venstre, instruktør Mona Jakobsen, lydmand Johannes Pedersen Filialdirektør Heidi Sørensen og revyskuespiller Githa Klarstrup. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der er bestilt helt nyt lydudstyr til FIF-Revyen. Det har været muligt efter at Nordea Fonden har støttet revyen med hele 32.000 kr.

I år er det 30. gang at FIF-Revyen afvikles og det er igen Fuglede Idrætsforening, der står bag den populære revy. Der er premiere på fredag i Fuglede Forsamlingshus, hvor der er helt udsolgt til forestillingen, og hele denne uge øves der på livet løs så alt er på plads når publikum træder ind fredag aften til stegt flæsk og revy.

Flere af dem som er med i FIF-Revyen har været med i alle 30 år, det gælder Kurt Johansen, som i alle 30 år har taget billeder og lavet film for revyen, samt Johannes Pedersen der tager sig af lyden. Og netop noget af lydudstyret har også været brugt i alle 30 år og trænger til en udskiftning, derfor havde FIF-Revyen søgt Nordea Fonden om et økonomisk tilskud, og mandag aften kom filialdirektør for Nordea Kalundborg, Heidi Sørensen, forbi Fuglede Forsamlingshus med beviset på at Nordea Fonden støtter med 32.000 kr. til nyt lydudstyr.

”Det nye udstyr er faktisk bestilt og vi håber at det lander her på onsdag, det er bl.a. nye trådløse mikrofoner, højtalere og nogle stativer,” fortæller Johannes Pedersen, der glæder sig til det nye udstyr.

Dette års revy bliver en god blanding af nye numre og nogle udvalgte numre fra de forgange 29 forestillinger, publikum kan glæde sig til masser af sjov, sang og ballade.

Publikum kan bl.a. opleve både en præst og fanden selv, men der er også et nummer hvor en fængselsfange sendes i aktivering i Tissø Roklub, det kommer han til at fortryde kan vi godt røbe.

Og ikke nok med at der er gengangere af nogle af numrene, så er der også gengangere i skuespillerflokken. Tilbage på fuldt blus er Kim Børge Sørensen, som sammen med Charlotte Brix, Githa Klarstrup, Jens Peter Letana, Maria Lassen, Torben Bang og Thomas Nissen, indtager scenen i Fuglede Forsamlingshus.

Igen er det Mona Jakobsen, der skal prøve at holde styr på flokken som instruktør, og det er noget af en opgave.

Det er Benny Navne, Ivan Jakobsen og Ole Jensen som sørger for den musikalske opbakning til revyen.

Ud over ovennævnte skuespillere, kommer der i anledningen af jubilæet, flere gæsteoptrædende af nogle gamle skuespillere. Der gensyn med Tommy Nielsen, Søren Hansen, Mette Sørensen, Henning Kærgaard med flere, så der er lagt op til en aften med masser af tilbageblik.

FIF-Revyen spiller tre forestillinger. Fredag d. 20. september kl. 19, her er alle billetter solgt, og to forestillinger lørdag, en kl. 13.30 og en kl. 19. Inden sidste forestilling serveres der også stegt flæsk, og efter revyen er der live musik, hvor der spilles op til dans. Der serveres kaffe og kage til forestillingen lørdag eftermiddag. De to forestillinger lørdag er der stadig billetter til.

Billetter købes ved at sende en mail til jakobbeck@ka-net.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0