AnnonceLuk annonce
Billedserie: Musikfestival i baghaven

28-09-2020

Af Jens Nielsen

Bostedet Trekløveret på Lerchenfeldvej har mandag afholdt en lille lukket efterårsfestival for beboerne.

Coronapandemien har også sat en stopper for landets mange musikfestivaller, derfor har de 22 beboere på bostedet Trekløveret ikke været afsted til et eneste musikarrangement hen over sommeren, men så må musikken jo komme til bostedet.

Derfor var beboerne mandag sidst på eftermiddagen og først på aftenen inviteret til en hyggelig efterårsfestival, arrangeret af personalet.

”Vi har fået en sommerpakke på grund af Covid-19, så der er mulighed for at skabe nogle aktiviteter for vores beboere, de har jo ikke kunnet komme på hverken Sjællandsfestival eller Kalundborg Rock’er, derfor har vi arrangeret vores egen festival i baghaven,” fortæller Kristina Maria Christensen, teamleder på Trekløveret.

Bandet P5 spillede op med masser af populærmusik af bl.a. Kim Larsen og Shu-bi-dua, og senere på dagen kom Kenneth Vester fra MoveOut på scenen.

Beboerne, som alle havde fået et festivalarmbånd, blev også budt på kaffe og kage, pølser fra en pølsevogn, og så var der forskellige konkurrencer hvor handelslivet i hele kommunen havde sponseret masser af gaver.

Personalet havde gjort et stort arbejde for at gøre dagen så hyggelig som mulig for beboere på Trekløveret, og der blev både danset og sunget med på de populære sange.

Trekløveret, er et af Kalundborg Kommunes bosteder for borgere med nedsat fysisk og psykisk funktion.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0