AnnonceLuk annonce




Billedserie: Meny bød på en gourmetoplevelse

15-11-2018

Der var trængsel i forområdet da de 300 gæster ankom. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Onsdag aften bød Meny i Kalundborg sine kunder indenfor til en gourmetoplevelse, en aften hvor smagsløg og sanser blev pirret.

Der var noget for enhver smag – i hvert fald, hvis man kan lide kvalitet. Der var, specialøl, is, kage, hjemmeristet kaffe, vin, spiritus, ost, brød fra bageriet RUG og selvfølgelig mad i lange baner - af alle slags, da Meny i Kalundborg onsdag aften havde inviteret til gourmetaften i forretningen på Nørre Allé.

300 gæster havde købt billet til arrangementet, og forretningen var stuvende fuld. Købmand og indehaver af Meny, Peter Egebæk bød sammen med Michael Rasmussen, de mange gæster velkommen, og alle Meny-ansatte var her og der og alle vegne, sammen med en lang række af leverandører.

En aften hvor de mange gæster var inviteret til ren forkælelse, råhygge, en aften hvor der var lukket op for godteposen med et twist af efterår, jul og nytår.

Gæsterne havde bl.a. mulighed for at smage på den nytårsmenu som sælges i forbindelse med årsskiftet, bestående af hummersuppe, oksemørbrad, kartoffelgratin med emmentaler og rødvinssovs og en lækker desset.

Der blev også budt på en hel sous Vide juleand, som blot skal 50 min. i ovnen så er juleaften reddet.

Det var tydeligt, at det er meget engagerede fagfolk, der står bag de mange lækre hjemmelavede produkter, som gæsterne fik lov at smage på til gourmetaftenen. 

Nyt jule og nytårs katalog

Meny Kalundborg benyttede også gourmetaftenen til at præsentere et helt nyt jule og nytårs katalog, en 16 siders trygsag med alt til jul og nytår, lige fra de smørbagte småkager til vin, lakrids, gavekurve, juleand, julefrokost, nytårsmenu og fyrværkeri.

Gourmetaftenen bød også på flere konkurrencer, bl.a. kunne en af aftenens deltagere gå hjem med en kundevogn fyldt med varer til en samlet værdi af 2500 kroner.



Klik her for at se billeder



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0