AnnonceLuk annonce
Billedserie: Masser af udeliv

03-05-2020

Der var mange som benyttede det gode vejr til at fange en hornfisk. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Mange søger udendørs så snart solen skinner, og Reersø er et af de populære udflugtsmål, både for lystfiskere og for dem som bare vil nyde det gode vejr.

På grund af corona-situationen i landet er alt aflyst, der er ikke mange muligheder for aktiviteter af nogen art. Men så snart solen skinner trækker det folk af huse, og de søger til de populære udflugtsmål.

På Reersø Havn var der masser af liv søndag eftermiddag, men stadig med respekt for hinanden.

Lige nu fanges der hornfisk, og derfor havde mange lystfiskere fundet til Reersø, bl.a. Nicolai Nordahl fra Høng, som havde taget Danni Bendtsen fra Næstved med.

”Det er totalt afslapning, og dejligt at komme hjemmefra, det er egentligt lige meget om vi fanger noget, det er mere den ro det giver at stå her med sin fiskestang,” sagde Danni Bendtsen, som efter en god time endnu ikke havde fået noget på krogen.

En flok mænd fra Kirke Stillinge området på gamle knallerter fra 50’erne og 60’erne, havde også lagt turen forbi Reersø, hvor den medbragte mad blev indtaget, og det samme gjorde sig gældende for en flok motorcykelentusiaster.

På standen havde en mor og hendes barn slået sig ned på et tæppe, pakket godt ind i varmt tøj, for at indtage de indkøbte fiskefrikadeller fra fiskeforretningen, og flere steder sad folk i havestole eller på tæpper for at nyde den medbragte mad. En dejlig søndag med masser af fællesskaber på afstand på Reersø.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0