AnnonceLuk annonce
Billedserie: Vognmand inviterede på pølser og lagkage

22-11-2019

Obel Transport a/s havde fredag inviteret til rejsegilde. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Opførelsen af vognmandsfirmaet Obel Transport A/S nye domicil på Flakagervej i Kalundborg er nu kommet så langt at der fredag var inviteret til rejsegilde.

Der var masser af pølser, bøfsandwich og store lagkager, til de mange håndværkere, leverandører, kunder, familie og bekendte, som fredag eftermiddag kikkede forbi på Flagagervej i Kalundborg, til rejsegilde, hvor Obel Transport A/S er godt i gang med at opføre deres nye firmadomicil, som skal indeholde værksteder og administration.

Vognmandsfirmaets nuværende domicil på Juelsmindevej er blevet for lille, og derfor opføres der nu et 1100 kvadratmeter stort erhvervsbyggeri på en 23.500 kvadratmeter stor erhvervsgrund på Flakagervej.

Byggeriet kommer til at rumme tre store værkstedslinjer samt firmaets administration i to etager, på hver 180 kvadratmeter.

Selv om alt bare er rå beton indtil videre, så oplyser vognmand Peter Obel, at værkstedet skal stå klar til indflytning omkring 1. januar, og til februar rykker administrationen så ind i de nye lokaler, mens udenoms arealerne først gøres færdig til foråret.

Det er KT Erhvervsbyg i Give, der en af Obel Transports store kunder, som har fået opgaven i totalentreprise med at opføre det nye firmadomicil for Obel Transport A/S, men vognmandsfirmaet har betinget sig at der anvendes lokale håndværkere i den udstrækning det er muligt.

Opgaverne er derfor blevet fordelt mellem PT Beton, Houg Aps, Multi-Tech og Moderne VVSFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0