AnnonceLuk annonce
Billedserie: Masser af flødekarameller og konfetti

22-06-2020

Humøret var højt hos 9. klasserne på Rynkevangskolen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Alle landets 9. klasser fejrer i dag mandag, sidste skoledag. Flere steder i landet er kast med flødekarameller blevet aflyst, men sådan var det ikke på Rynkevangskolen i Kalundborg.

Corona situationen har i den grad sat sit præg på folkeskolerne, og især fejring af sidste skoledag er ændret i forhold til tidligere år.

9. klasserne har i dag sidste skoledag, og det plejer at være en stor dag for eleverne, hvor man traditionen tro er rundt på hele skolen for at kaste med flødekarameller.

Flere skoler landet over tillader dog ikke at der kastes med flødekarameller, men sådan var det ikke på Rynkevangskolen i Kalundborg, her var eleverne klar med mange kilo karameller og konfettirør.

Eleverne spiste morgenmad sammen i skolens gymnastiksal og herefter blev alle klasser på skolen besøgt af de højrystede og glade elever, bevæbnet med flødekarameller, som i en lind strøm blev kastet ind i klasseværelserne.

”Eleverne har sprittet hænderne af inden de pakkede flødekaramellerne om i store poser, og ude i klasserne har eleverne også sprittet hænder, så derfor mener vi det er helt forsvarligt at bevare den gamle tradition,” sagde skoleleder Mette Lykkebo Thomsen. Også skolebestyrelsen og MED udvalget har støttet op om, at der gerne måtte kastes med flødekaramelkler til sidste skoledag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0