AnnonceLuk annonce
Billedserie: Masser af kræmmere og lopper

03-11-2019

Tekst og foto af Jens Nielsen

Gæsterne stod i kø søndag formiddag, da dørene blev åbnet til Kræmmer og Loppemarked i Gørlevhallen. Der var et stort udvalg på det store kræmmermarked, og især nisser fyldte godt på flere af strandene.

Siden 2013 har der hvert år været afholdt kræmmermarked i Gørlevhallen, et forår og et efterår.

Det er Søren Tullesen fra Gørlevhallens Restaurant der står som arrangør og med Helge Carlsson som ’praktisk gris’, som han selv udtrykker det.

”Vi kan vel godt sige at det er blevet lidt af en tradition, og faktisk er der udsolgt hver gang, mange af kræmmerne er de samme år efter år,” fortæller Helge Carlsson.

73 kræmmere havde sikret sig en stand på søndagens marked, og der er stort set ikke det der ikke kan købes for penge, om det er gamle videobånd, en ny voksdug, bolcher, modelbiler, gamle nøgler, gryder, potter og pander, masser af nisser i alle afskygninger og faconer, plus alt det andet, mulighederne er mange.

Omkring 1000 gæster kikkede forbi det store marked i Gørlevhallen, som også bød på et kæmpe sildebord samt kaffe og lagkage.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0