AnnonceLuk annonce
Billedserie: Mange brikker at flytte med

13-10-2018

Spillet Othello var meget populært. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Spildagen på Ubby Bibliotek blev en kæmpe succes, der var fuldt hus til ’Byg bro med brikker’, lørdag formiddag.

Peter Michaelsen, lokal brætspilsekspert, har rigtigt mange brikker at flytte med, faktisk så mange så 40 deltagere kunne være med til spildagen på Ubby Bibliotek, hvor brætspil i mange varianter var stillet frem til deltagerne.

Det var spil som, Mølle, Dam, Go, Kalaha/Oware og vikingespillet Hnefatafl, men også nyere spil som Othello, Trax og Quoridor.

Det var tredje gang at Kalundborg Biblioteker og Hvidebæk Lokalråd inviterede til brætspil dag for børn og voksne.

Inden deltagerne kastede sig over brikkerne, gav Peter Michaelsen en kort præsentation af de mange spil, og ved hvert spil lå der udførlige regler, så alle havde mulighed for at være med, samtidig gik Peter Michaelsen og en række frivillige rundt mellem bordene og guidede børn og voksne i spillenes kunst.

Undervejs var der "tag selv-buffet" med saft og juice, kaffe, samt frugt til deltagerne under hele forløbet. Der blev sluttet af med pizza.

Fangerne på biblioteket

Samarbejdet mellem Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker fungerer rigtigt godt, der er stort set udsolgt til alle arrangementer som afvikles på Ubby Bibliotek og i forsamlingshuset.

Næste arrangement er allerede nu på torsdag d. 18. oktober, hvor der er ’Fangerne på biblioteket’, en lokal udgave af det kendte tv-show fra 90'erne, hvor forskellige hold blev stillet over for sjove og udfordrerne opgaver.

Der er få billetter tilbage, så skynd dig at tilmelde dig på https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-boern/fangerne-paa-biblioteketKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0