AnnonceLuk annonce
Billedserie: Mamma Mia for en kæmpe fest

09-08-2019

Tekst og foto af Jens Nielsen

Mange tusinde gæster fik skudt Kalundborg Rock’er godt i gang torsdag aften, med musik af Staying Alive og ikke mindst Arrival from Sweden med deres kæmpe ABBA show.

Efterhånden så ved de mange gæster til Kalundborg Rock’er godt, at man skal være klædt varmt på og have sit regntøj med. Dørene var da også kun lige åbnet kl. 17, da det væltede ned med regn, heldigvis kun et par byger som ikke varede længe, derefter kom solen frem og tørrede pladsen op, og de mange tusinde gæster der var mødt op, fik en god aften på Gisseløre.

Omkring 600 havde sikret sig plads i ly for regnen i det kæmpe Meny telt bagerst på pladsen, her blev der serveret en lækker buffet, og med mulighed for øl, vin og cocktails i rigelige mængder, inden musikken startede på den store scene.

En perlerække af Bee Gees hits

I anledning af at Kalundborg Rock’er i år har 20-års jubilæum er festivallen udvidet med torsdag, og den ide havde publikum taget rigtigt godt imod.

Bandet Staying Alive, satte dette års Kalundborg Rock’er i gang med en perlerække af Bee Gees hits, håndplukket fra bandets kæmpe sangkatalog der strækker sig over mindst 4 årtier.

Bandet leverede et professionelt og troværdigt show, ikke mindst på grund af Jamie Talbot i front, kendt fra X-Factor 2018.

Kæmpe ABBA show

Arrival from Sweden er det absolut bedste og mest autentiske ABBA show der findes, bandet har turneret i 60 lande og har optrådt i adskillige TV og radio shows rundt i hele verden, torsdag aften stod de så på scenen til Kalundborg Rock’er, hvor de mange tusinde gæster fik to gange en time med masser af ABBA musik.

Arrival from Sweden var hele 18 musikere og sangere på scenen, og som en særlig overraskelse havde bandet den oprindelige ABBA bassist Mike Watson med som gæst.

Hovedvægten af publikum torsdag aften var det mere modne publikum, mens fredagen byder på noget for de unge. Klokken 15.30 er det den danske popduo Citybois som indtager scenen og kl. 19 er det Christopher som er på, men fredagen starter allerede kl. 13.30 i Meny teltet, hvor Zididada sætter festen i gang.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0