AnnonceLuk annonce




Billedserie: Lækker mad på havnen fra næste uge

30-05-2020

Fredag var der prøvespisning på de lækre pastaretter. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Asgers Fisk og Asgers Bar på havnen i Kalundborg har sæsonåbning i næste uge, hvor der bydes på lækker fisk i mange varianter og dejlig friske pastaretter fremtryllet af en italiensk Michelin kok.

På tirsdag den 2. juni kl. 12 åbner sommersæsonen hos Asgers Fisk på havnen i Kalundborg.

Gæsterne kan glæde sig til både velkendte og nye smagfulde retter fra menukortet, og en helt nyindrettet terrasse med nye møbler og planter. Udeserveringen vil fra juli måned blive udvidet til det nye areal der er skabt i forbindelse med højvandssikring af vesthavnen, så der bliver rigtigt mange sidepladser og mulighed for ægte havnestemning.

”Det bliver en stille og rolig åbning på tirsdag, og så kommer der nogle sommerfester når restrektionerne ophører i løbet af sommeren,” fortæller Asger Øgelund, indehaver af Asgers Fisk og Asgers Bar, og fortsætter,

”I år har vi ændret lidt på menukortet, der er kommer flere spændende retter til, og det helt nye i år er, at vi får hele det nye areal med ved siden af vores almindelige terrasse, så der bliver masser af plads til spisende gæster.”

Menukortet byder bl.a. på Poke Bowl, Stjerneskud, Fiskefrikadeller, Fish & Chips, Fiskeburger, Moules Frites og Smørebrød.

Italiensk stjernekok

To dage efter åbningen af Asgers Fisk, åbner Asgers Bar så torsdag, i år med et helt nyt koncept, med den italienske Michelin kok Simone Tognetti i køkkenet og Simon Gaarde i baren.

Her vil der blive fremtryllet de lækreste pastaretter, hvor alt er lavet fra bunden, og der bydes også på salater og desserter, både til frokost og til aften, og så selvfølgelig vin, øl og spændende drinks.

”Måske det kan afskrække nogen af Simone er Michelin kok, men det bliver meget traditionelt, fokus på råvarer hvor man kan smage det hele, det er så godt, virkelig en smagsoplevelse, det tror jeg alle vil falde for,” siger Asger Øgelund.

Fredag var der prøvesmagning på Michelin kokkens madkundskaber, og vi kan godt afsløre, at det er pastaretter der i den grad smager af Italien.

Ud over pasta byder Asgers Bar også på et par salater, et bræt med pølse og ost og en dessert.

Asgers Bar er selvfølgelig mere end pastaretter, der serveres også en række af spændende vine, koldt øl og spændende cocktails.

”Sidste år eksperimenterede vi meget med vores cocktails, for at finde ud af hvad kunderne ønsker, så de ønsker har vi lyttet til og justret vores kort, så det bliver godt,” siger Asger Øgelund.

Så ingen tvivl om at der bliver sommerstemning på havnen i Kalundborg, lækker pasta, kold rosé i glasset og måske lige en svalende tur i havnebadet.

Konkurrence

I forbindelse med sæsonåbningen hos Asgers Fisk og Asgers Bar er der mulighed for at deltage i en konkurrence på begge steders facebooksider, gevinster er henholdsvis en aften til 4 personer i baren. Frit valg fra menukortet, en lækker dessert, og en magnum flaske rosé, eller en aften til 4 personer på terrassen hos Asgers Fisk med vin fra Dyrehøj Vingård. Frit valg fra menukortet, og en lækker dessert.

Både Asgers Fisk og Asgers Bar har åbent seks dage om ugen, fra tirsdag til og med søndag.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0