AnnonceLuk annonce
Billedserie: Krom og Kubik

01-04-2017

Niels Kristiansen stod for 9. gang i spidsen for motorcykeltræffet i Svebølle. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Omkring 250 motorcykler og en række af veteranbiler skød forårssæsonen i gang lørdag formiddag ved Svebølle Centret.

Torvet i Svebølle Centret summede af liv, krom og kubik lørdag formiddag, da godt 250 motorcykler og en række veteranbiler skød foråret i gang i flot solskinsvejr.

Det er 9. år i træk at motorcykelfolket mødes, den første lørdag i april, for at markere at nu er det forår, de sidste par år har der også været deltagere med fra Havnedæksparkerne i Kalundborg med veteranbiler.

Motorcyklisterne mødes for at vise deres flotte skinnende cykler frem og få en snak om krom og kubik, drikke en kop kaffe, og så selvfølgelig køre en tur.

Motorcyklerne var udstillet det meste af formiddagen og rigtigt mange kikkede forbi. På Centertorvet kunne opleves meget gamle maskiner tilbage fra 40’erne, men også helt nye maskiner som kun havde kørt få kilometer. Den nyeste og dyreste maskine var af mærket Indian, en motorcykel til godt 500.000 kroner, eller lige så meget som fire huse på Lolland, men hvem gider eje det, når der er frisk luft og masser af hestekræfter i en helt ny Indian. Et særligt kendetegn på en Indian er forlygten på forskærmen, lygten er formet som et indianerhoved. Med til træffet i Svebølle var også en Indian fra 1946, også her var indianerhovedet på forskærmen intakt, dog lidt mere gult end på den nye maskine.

De mange deltagere blev budt på kaffe og rundstykker, som SuperBrugsen i centret var vært for.

Ideen med at samle motorcykler i Svebølle kommer fra Niels Kristiansen, i år var det 9. gang at arrangementet blev gennemført.

Efter at motorcykler og biler havde været udstillet blev der startet og kørt en lille tur på 60 kilometer, som sluttede ved grillen i Bregninge, det er også en tradition som har stået på alle ni år.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0