AnnonceLuk annonce
Billedserie: Kø ved ny vaskehal

02-03-2019

Lars Larsen hjælper en kunde med at afmontere antennen inden bilen skal ind i den nye vaskehal. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lips Autoteknik i Rørby slog lørdag morgen dørene op for sin helt nye vaskehal, og der har været kø for at vaske bil hele lørdagen.

”Allerede fra kl. 9 i morgen har der været kø, og sådan har det været hele dagen, men det er dejligt at folk kommer forbi,” siger Lars Larsen, indehaver af Lips Autoteknik i Rørby, som hele weekenden har inviteret til åbent hus i forbindelse med åbningen af en helt ny vaskehal til personbiler og varevogne.

Lips Autoteknik bød også på pølser, øl og vand inde på det varme værksted, samt information om mulighederne med den nye vaskemaskine, og rigtigt mange kikkede forbi for at ønske tillykke med udvidelsen og den nye vaskehal.

Hele weekenden, og også på mandag, kan man vaske til halv pris, og der er flere muligheder for at betale, enten kan kunderne bruge et dankort, men der kan også købes en såkaldt ’nøglebrik’, som man selv tanker op i dankortautomaten, så er det bare at holde brikken hen til betalingsautomaten, så starter vaskemaskinen, men der er også mulighed for at downloade en app til sin telefon, både i googleplay og i appstore, så kan vasken betales via app’en og fordelen er samtidig at man kan blive siddende i bilen mens den vaskes.

App'en hedder EasyCarWash.

Den nye vaskemaskine vil kunne vaske de helt store varebiler, som er op til 2,90 meter i højden og 2,5 meter i bredden.

Åbningsfesten af den nye vaskehal fortsætter i morgen søndag, hvor der også bydes på godt tilbud på bilvask samt pølser, øl og vand.

Svanemærket

Den nye moderne vaskehal er svanemærket, hvilket betyder at vandforbruget typisk ligger helt nede på 35 – 40 liter vand pr. vask.

Vaskehallen har installeret et bakteriologisk rensningsanlæg, så det vand der bruges til bilvasken, renses og genbruges inden det ledes ud i et kontrolleret afløb.

Vaskehallen får åbent alle ugens syv dage fra tidlig morgen til sen aften.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0