AnnonceLuk annonce
Billedserie: Klar til tre containeranløb i næste uge

22-02-2021

Af Jens Nielsen

For medarbejderne på Kalundborg Havn er det meste af mandagen gået med, at hjælpe til med flytning af de to store mobilkraner fra containerterminalen på Østre Havnevej til Ny Vesthavn. I næste uge anløber hele tre containerskibe Ny Vesthavn.

Professionelle ’flyttefolk’ har brugt det meste af mandagen til at flytte de to store mobilkraner fra containerterminalen i Østhavnen til Ny Vesthavn. En opgave som kræver både det rigtige mandskab og det rigtige materiel.

Sidst på eftermiddagen var opgaven fuldført og Ny Vesthavn er nu klar til at APM Terminals og Maersk Line starter deres containerterminal op d. 1. marts, faktisk er de allerede startet, de første medarbejdere er startet i dag mandag, og flere containere er kørt til den nye 80.000 kvadratmeter store containerterminal i løbet af dagen, klar til at blive udskibet fra Ny Vesthavn.

Som det ser ud lige nu, så vil der komme hele tre anløb til den nye kaj i næste uge, et containerskib mandag, tirsdag og torsdag.

Fremadrettet vil der være to containeranløb hver eneste uge, oplyser havnedirektør Bent Rasmussen, som er glad for at der nu endelig bliver liv på Ny Vesthavn.

”Det er dejligt at der nu kommer gang i Ny Vesthavn,” siger havnedirektøren.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0