AnnonceLuk annonce
Billedserie: Klar til rock

09-08-2018

Johnny Elmelund, talsmand for Kalundborg Rock'er i det nye område med borde og bænke. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

De mange frivillige kan torsdag eftermiddag stort set melde alt klar til rock på Gisseløre fredag og lørdag.

I morgen eftermiddag, fredag, vil festivalpladsen til Kalundborg Rocker på Gisseløre, blive fyldt lige så stille med forventningsfulde gæster som skal høre god musik i to dage.

Rigtigt meget skal sættes op og arrangeres for at det store arrangement kan afvikles, men torsdag eftermiddag da TV-Kalundborg gæster pladsen er der meget stille, kun de folk som er i gang med den store scene arbejder, og de har helt styr på tidsplanen oplyser de.

”Vi er helt med, ja faktisk er vi godt foran tidsplanen, lige nu går vi og retter de sidste småting, som vi ellers bruger fredag formiddag på,” fortæller Johnny Elmelund, talsmand for Kalundborg Rock'er, da vi møder ham ved en af festivallens nyheder, et område i den bagerste halvdel af pladsen, med mange borde og bænke hvor gæsterne kan sidde og nyde en øl, købt ved den flotte gamle Tuborg øl bil, eller i Sommersby baren, begge dele også nye på pladsen.

Ny på festivalpladsen er også firmaet My Bodypaint, som udfører rigtigt flotte tatoveringer, vel og mærke som kan vaskes af igen, og ikke tatoveringer hvor der bare er lagt en skabelon på armen og så kørt over med en malerrulle, her bruges der airbrush, rigtigt flot håndarbejde.

450 frivillige

I alt er lige omkring 450 frivillige i gang for at afvikle det store musikarrangement fredag og lørdag, lige fra den otte mands store styregruppe, som har været i gang i flere måneder, til den enkelte person som er med nogle timer i lkøbet af de to dage, men alle vigtige for at få puslespillet til at gå op så de mange tusinde som ventes til Kalundborg Rock’er, kan få en god oplevelse.

Johnny Elmelund oplyser at hele sidste års billetsalg nu er nået, og han håber at mange kommer forbi enten fredag eller lørdag og køber en-dagsbilletter, og der er selvfølgelig også stadig mulighed for at købe billet til begge dage.

Håber på godt vejr

Arrangørerne af Kalundborg Rock’er håber at det gode vejr holder. Der har tidligere på ugen været varsel fremme om meget regn, men her torsdag sidst på eftermiddagen ser det ud til at det er meget lidt regn der kommer fredag og lørdag, modsat kan fredag godt blive noget blæsende og temperaturen holder sig nok lige omkring de 20 grader.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0