AnnonceLuk annonce
Billedserie: Julemanden i spidsen for kæmpe optog

29-11-2019

Julemanden fik tændt lyset i det store juletræ på Bytorvet i Gørlev med hjælp fra Vestsjællands Brandvæsen. Foto: Jens NIelsen

Af Jens Nielsen

Danmarks største roelygteoptog kunne opleves fredag sidst på eftermiddagen hvor julen for alvor kom til Gørlev og det store juletræ på Bytorvet blev tændt.

Selveste julemanden gik i spidsen for Danmarks største roelygteoptog, fredag sidst på eftermiddagen, da julestemningen for alvor satte ind i Gørlev.

Flere hundrede børn og voksne var med i optoget, som startede ved Gørlevhallen, både børn med roelygter, de grønne pigespejdere, Holbæk Garden, rigtigt mange voksne og til sidst et par brandbiler fra Gørlevstationen.

Fremme på Bytorvet bød Steffen Olsen, formand for Gørlev Handels- og Erhvervsforening, de mange hundrede børn og voksne velkommen til juletræstændingen, inden julemanden steg op til toppen af juletræet, godt hjulpet af liften fra Vestsjællands Brandvæsen, så han på en sikker og betryggende måde kunne tænde lyset i det store flotte træ midt på Bytorvet.

Efter at lyset var tændt i det flotte juletræ fortalte Berit Westi, der er leder af den selvejende institution Hobitten, om nisser til de mange fremmødte.

De flotteste roelygter blev præmieret og herefter var der godteposer til alle børn, og de voksne kunne varme sig på et glas gløgg, sponseret af Sparekassen Sjælland-Fyn.

Jo, nu er julen kommet til Gørlev.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0