Billedserie: ´I vil påvirke verden i en positiv retning´

Masser af glade studenter fra Allikelund Gymnasium på vogntur lørdag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Studenterne fra Allikelund Gymnasium i Kalundborg blev sendt ud i sommerlandet lørdag formiddag, efter at de havde fået deres eksamensbeviser.

Studenterne fra Allikelund Gymnasium i Kalundborg var lørdag formiddag samlet af to gange på skolen, hvor rektor Karen Marie Bach Christensen holdt tale for elever og forældre og uddelte eksamensbeviser.

 ”I har i de sidste år befundet jer i en tryg verden her på Allikelund Gymnasium. Men den verden I nu skal ud i er først og fremmest præget af store forandringer. Det giver anledning til bekymring for nogle, men forandringer er ikke kun negative. Forandringer kan bestemt være af det gode. Globaliseringen og det verdensomspændende økonomiske opsving resulterer i teknologiske forandringer og innovationer, nye markeder og uendelige muligheder. Jeres generation har helt andre vilkår og muligheder, som andre generationer ikke har haft. Jeg håber og synes allerede, jeg har oplevet, at I er åbne for de nye muligheder - og med jer er jeg sikker på, I vil påvirke verden i en positiv retning. I har i al fald en positiv tilgang til forandringer. Det blev helt tydeligt, da vi pludselig befandt os midt i Corona-krisen,” sagde rektor Karen Marie Bach Christensen bl.a. i sin tale til eleverne.

Studenterlastbiler holdt klar til at fragte de glade studenter rundt til de mange hold forældre, og kl.13 begav studenterne sig så ud i sommerlandet i de flot pyntede vogne, hvor turen startede med en tur gennem Kordilgade, hvor flagaleen var sat op til ære for studenterne.

3-årige HF’ er

Sammen med studenterne fra Allikelund Gymnasium kørte også 3R fra Kalundborg Gymnasium. Landets første klasse som har bestået den 3-årige HF, som er et tilbud til sårbare unge med særlige behov.

Del