AnnonceLuk annonce
Billedserie: I kø for at sige tillykke

01-09-2019

Der var masser af lækker mad til de mange receptionsgæster. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Rigtigt mange kikkede fordi for at sige tillykke, da Kim Kok søndag havde inviteret til åbent hus i forbindelse med han nu har været forpagter af Ubby Forsamlingshus i 20 år.

Der var i perioder kø for at komme til at sige tillykke til Kim Nielsen, eller i daglig tale, Kim Kok, da han søndag eftermiddag havde inviteret til åbnet hus i forbindelse med at det er 20 år siden at han blev forpagter af Ubby Forsamlingshus.

Der er serveret mange tusinde kuverter med lækker mad gennem de mange år, både i Ubby Forsamlingshus, men også mad ud af huset til større og mindre selskaber, både til private, foreninger og erhvervsvirksomheder.

Der gik ikke lang tid før forsamlingshuset var fyldt med receptionsgæster, som blev budt på en lækker buffet.

Kim Kok takkede i sin tale de mange gæster for at møde op, og så var der en helt særlig tak til personalet.

”En af grundene til at det er blevet så stor en succes er takket være mit personale, jeg kunne ikke have klaret det uden dem, så dem vil jeg gerne takke mange gange, de har været guld værd for mig,” sagde Kim Kok.

Henning Fougt, forhenværende borgmester i gl. Hvidebæk Kommune var med til at ansætte Kim Nielsen for 20 år siden, og i sin tale sagde han bl.a.,

”Når vi kikker tilbage på de 20 år, ja så må vi sige at vi fandt den rigtige person, du har klaret det rigtigt godt, fordi du har forstået at, lave noget ordentligt mad, og så er det en utrolig tilfredsstillelse her bagefter, at den beslutning vi tog dengang med at ansætte en forpagter var rigtig, hvis vi skulle have et forsamlingshus som skulle fungere, og som i dag er blevet til et kulturhus.”Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0