AnnonceLuk annonce
Billedserie: ´I Symb binder vi snore samme´

21-03-2019

Louise Kolbjørn, idékvinden bag Symb og daglig leder, holdt tale til de mange fremmødte gæster. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Symb havde torsdag inviteret til indvielse af deres nye lokaler på Kalundborg Station, og det blev noget af et tilløbsstykke med mere end fuldt hus.

”Vi har gået og joket med at der kom så mange at vi nok ikke kunne være her,” ordene kom fra Louise Kolbjørn, idékvinden bag Symb og daglig leder, men det skulle vise sig at det på ingen måde var en joke, får minutter over kl. 16 torsdag eftermiddag, var de helt nyindrettede lokaler på Kalundborg Station godt fyldt, og efter en lille time var det nærmest umuligt at kæmpe sig frem i menneskemængden.

Rigtigt mange kom få at ønske Symb tillykke med lokalerne, og for Louise Kolbjørn var det helt overvældende. Det er godt tre år siden at hun fik ideen til Symb, og i dag har foreningen egne lokaler og masser af frivillige og mange aktiviteter.

”Det er en stor dag, det er helt overvældende, man bliver helt blæst væk”, sagde Louise Kolbjørn, mens hun havde travlt med at byde velkommen til de mange gæster.

Vi klipper ikke snore i Symb

Symb bringer folk sammen, her bliver en plus en, mindst til tre, så derfor klippede man da heller ikke en snor over da de nye lokaler skulle indvies.

”Selvfølgelig klipper vi ikke snore i Symb, vi binder snore sammen,” sagde Louise Kolbjørn, og derefter bandt Kelly, frivillig i Symb, Keld Christensen, medstifter af Symb og Helle Freiesleben fra Solsikken, et bånd sammen som blev hængt op over indgangen til de nye lokaler.

Efter selve indvielsen fortsatte Louise Kolbjørn sin tale og sagde bl.a.,

”Vi har brug for et innovativt, kreativt sted her på vores egn hvor mennesker kan skabe sammen, uanset hvilken gruppe de kommer fra, det var det det handlede om for godt tre år siden, og det er det, det handler om i dag.”

Formand for bestyrelsen i Symb, Peter Joensen, havde en stor tak til de frivillige som har været med til at sætte lokalerne i stand, efter de havde stået uberørte i 10 år.

”Da vi overtog lokalerne, lignede det noget fra Østeuropa, i dag står det bare rigtigt flot, der er lagt så mange timer i rengøring, så en meget stor tak til alle de frivillige, uden jer eksisterede Symb ikke, sagde formanden.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0