AnnonceLuk annonce
Billedserie: Højt humør til sidste skoledag

12-06-2020

Højt humør til sidste skoledag på Kalundborg Gymnasium og HF. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Selv om alt er anderledes grundet corona, så blev sidste skoledag fejret på festlig vis på Kalundborg Gymnasium og HF fredag eftermiddag.

De mange afgangselever fra Kalundborg Gymnasium og HF fejrede fredag sidste skoledag, en sidste skoledag som normalt fejres fra morgenstunden i den store samlingssal, men i år var det anderledes grundet corona situationen.

Det er en fast tradition at eleverne spiller fodbold mod lærerne, og sådan var det også i år.

De mange elever var samlet på boldbanerne bag gymnasiet fredag eftermiddag, hvor de mange kampe blev spillet, og lige umiddelbart gik der nok flere bolde ind i elevernes mål end i lærernes.

Efter fodbold var eleverne samlet ved Amfiteateret i parken, hvor afgangseleverne kårede årgangens forskellige vindere i selvopfundne kategorier.

Corona eller ikke corona, så er det en tradition at eleverne møder op i mere eller mindre festlige udklædninger til sidste skoledag, og sådan var det også i år.

Når eleverne er færdige med at fejre sidste skoledag, står den på eksamener i den nærmeste fremtid, og mandag d. 15. juni får de første studenter hue på.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0