AnnonceLuk annonce
Billedserie: Hjemmelavet Røsnæs Is på cafè Dyrehøj

30-05-2020

Når solen skinner har Tina Thrysøe, forpagter af Café Dyrehøj, rigtigt travlt. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Café Dyrehøj har netop lanceret Røsnæs Is, dejlig hjemmelavet is i seks varianter, samtidig er der stor efterspørgsel efter lækre frokostretter i det gode vejr.

Med sol fra en skyfri himmel, er der rigtigt mange som finder vej til Røsnæs, og det gode vejr og den friske luft får også rigtigt mange til at lægge vejen forbi Dyrehøj Vingård, både for at opleve vinmarkerne og vinen, men også for at aflægge Café Dyrehøj en besøg, til en god frokost.

Og der er travlhed da TV-Kalundborg kikker forbi lørdag omkring middag, bordene bliver lige så stille fyldt op med gæster og Tina Thrysøe har, sammen med det øvrige personale, travlt med at tage imod bestillinger på frokostanretninger, mens Karoline Thrysøe, kok på Café Dyrehøj, tryller i køkkenet.

Det er også Caroline som står bag Caféens nyeste tiltag, Røsnæs Is, hjemmelavet is i seks forskellige varianter, vanilje, nougat, lakrids, pistacie, jordbær/rabarber og chokolade/karamel.

Og vi kan godt afsløre at isen er god, der bliver stemning af sol og sommer med en stor isvaffel med hjemmelavet is.

”Rigtigt mange lægger vejen forbi hos os, i hverdagen er det lige nu omkring 100 gæster som køber mad, vin eller kaffe hver dag,” fortæller Tina Thrysøe, forpagter af Café Dyrehøj, og fortsætter,

”Nu har vi lanceret vores egne Røsnæs Is som Caroline har lavet helt fra bunden, og så har vi stadig rigtigt mange som kommer og køber take away.”

Ud over de dejlige frokostretter er gæsterne vilde med caféens hjemmelavede saft, som findes i en version med citroen, rabarber, hindbær, og inden længe også med hyldeblomst.

Tina Thrysøe er også forpagter på Café Edderfuglen på det yderste Røsnæs, og her er det søsteren til Caroline, Mathilde Thrysøe, som sørger for gæsterne med friske sandwich, øl, vand og kaffe.

Vejrudsigten lover rigtigt flot vejr hele pinsen, så der er ingen tvivl om at der bliver ekstra travlt hos Café Dyrehøj og Café EdderfuglenFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0