AnnonceLuk annonce
Billedserie: Helt vildt mange til fastelavn

11-02-2018

Rigtigt mange havde fundet vej til Meny søndag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fastelavnsfesten hos Meny i Kalundborg, søndag eftermiddag blev noget af et tilløbsstykke, mere end dobbelt så mange mødte op i forhold til sidste år.

Allerede et kvarter før klokken slog 15 og fastelavnsfesten kunne begynde hos Meny i Kalundborg, var der mere end fuldt hus i for området ved bageren hos Meny. Børn og voksne stod som sild i en tønde for at være med til at slå til de to tønder som var hængt op, en til de små og en til de store børn.

”Vi havde på ingen måde regnet med at der kom så mange, det er mere end dobbelt så mange som sidste år, og vi har allerede besluttet at til næste år bliver arrangementet flyttet ud på lageret,” fortæller købmand Peter Egebæk, søndag sidst på eftermiddagen, hvor der igen er normale tilstande hos Meny, efter det store ryk ind.

Rigtigt mange børn var festligt og kreativt udklædt, helt klar til at slå tønderne ned, og for de store børn gik der heller ikke lang tid før den måtte give efter for de mange slag, mens der måtte et par voksne hjælpere til før tønden for de mindste børn gav sig.

For at gøre fastelavns arrangementet mere festligt var Fru Madsens Venner hyret til at spille musik for de mange fremmødte børn og voksne.

Efter at tønderne var slået ned var der fastelavnsboller og juice til børnene og kaffe til de voksne.

Der blev delt lige omkring 250 fastelavnsboller ud til børn og voksne, meddeler Peter Egebæk.

Fastelavns arrangementet var lavet i samarbejde med Nyvangskirken, hvor der før tøndeslagningen var gudstjeneste i kirken.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0