AnnonceLuk annonce
Billedserie: Helt forrygende topopgør

03-02-2019

Andreas Bundgaard spillede en flot kamp med mange redninger i Kalundborg målet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det blev et helt forrygende topopgør da HF Kalundborg, søndag eftermiddag mødte Nykøbing F. i Røsnæshallen. Det blev en lang tur hjem for Nykøbing F.

Nykøbing F. var indtil de trådte ind i Røsnæshallen søndag eftermiddag, ubesejret i samtlige kampe i mændenes kvalifikationsrække i håndbold, men det var de ikke da kampen mod HF Kalundborg var slut.

Med Nykøbing F. på førstepladsen i rækken og HF Kalundborg som nr. to, var der lagt op til et topopgør i rækken, og det blev lige så spændende og dramatisk som et topopgør skal være.

HF Kalundborg kom bedst fra start og fik hurtigt afstand til gæsterne, og ved pausen var stillingen 17-12 til hjemmeholdet.

Nykøbing F. pressede dog mere på i 2. halvleg og de sidste ti minutter kom gæsterne op og fik kontakt, men udlignede dog aldrig, men spændende det blev det, og da dommerne fløjtede kampen af, havde HF Kalundborg vundet 26-24.

Ikke mindst Andreas Bundgaard i Kalundborg målet spillede en flot kamp, med en lang række af flotte redninger, og Tobis Jørgensen blev med ni mål, topscorer for HF Kalundborg.

”Det blev en betændt affære til sidst, det er jo et godt hold som ikke har tabt en eneste kamp, men vores taktik virkede på en prik i dag, og med en sejr i dag over Nykøbing F. så tror jeg på at vi slutter som nr. 2 i rækken og skal spille om oprykning til 3. division,” sagde HF Kalundborg træner, Hans Wartenberg, efter kampen, og fortsatte,

”Vi viste godt vi havde en chance, for når man bliver så god til at vinde hver gang, så tror man at man lige kan gå ud og bade den igennem, og derfor får vi også mange mål i første halvdel af 1. halvleg, og de var jo i et helt andet gear i 2. halvleg, og kom op og fik kontakt.”

Nykøbing F. blev i kampen ramt af et uheld hvor en spiller flækkede kinden, og deres målmand måtte trække sig ud af kampen efter at være blevet ramt af en bold i ansigtet, han har formentligt fået en lille hjernerystelse.

Flot opbakning

Hjemmepublikummet støttede godt op om holdet og var mødt talstærkt op i Røsnæshallen, og Anders Kjærulff fra CF Event havde sat de store højtalere op, hvor musikken skabte den rigtige håndbold stemning og med Jimmy Sørensen ved mikrofonen til at piske stemningen helt i vejret.

Målscorer for HF Kalundborg: Tobias Jørgensen 9 -Peter Kull 4 – Brian Jørgensen 3 - Martin Lange, Thomas Hjort, Dennis Jensen og Mads Sørensen, hver 2, og Mathias Schneider og Bjarke Ravn, hver et mål.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0