AnnonceLuk annonce
Billedserie: Hårde strabadser i ´Røsnæs bjergene´

26-03-2017

350 stillede til start i Røsnæs Trailløb søndag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

353 løbere stillede søndag formiddag til start i Røsnæs Trail 2017. Deltagerne fik masser af udfordringer i det kuperede terræn, men også en naturoplevelse.

’Kom og oplev den unikke og storslåede natur på Røsnæs’, sådan lokkede arrangørerne af Røsnæs Trailløb 2017 i indbydelsen, det var der så mange der gerne ville opleve at startnumrene var udsolgt på rekordtid, hele 353 stillede til start, søndag formiddag, på de to ruter, henholdsvis 28 eller 10 kilometer.

”Folk vil gerne prøve noget nyt, derfor er interessen så stor, vi havde håbet på omkring 200 til start, så med mere end 350 tilmeldte er vi utroligt tilfredse”, sagde Steen Walther, som står bag Røsnæs Trailløb, inden starten. Steen Walther er fra Kalundborg, men bor i dag i København, men har på ingen måde glemt sin gamle egn, derfor var et trailløb på Røsnæs oplagt.

Start og målområdet var henlagt til Naturrummet på Røsnæsvej, efter starten gik ruten langs kysten, stier i skov, grusstier/veje, løb på stranden, selvfølgelig krydret med masser af bakker, smukke og stejle stier og slugter, ud mod Røsnæs Fyr, en rute som indeholdt noget af det bedste Røsnæs kan byde på rent løbemæssigt.

”Vi har prøvet at finde noget af det bedste frem til jer”, sagde Steen Walther til deltagerne inden starten gik, og det løfte levede folkene bag arrangementet fuldt op til, både løbsmæssigt, men deltagerne fik også en unik naturoplevelse. Da starten gik kl. 10 søndag formiddag, var der tåge i området, men som formiddagen gik, brændte solen igennem og viste Røsnæs fra sin flotteste side, bl.a. var der havblik på begge sider af Røsnæs spidsen, det er vist ikke mange gange på et år man oplever det.

Fra fyret gik ruten tilbage langs stierne på nordsiden af Røsnæs, forbi Naturskolen og langs de smukke marker inden deltagerne løb de sidste km langs den kuperede kyst tilbage til Røsnæs Naturrum.

Hurtigste mand i mål efter de 28 km., blev Morten Brændholt fra Kalundborg i tiden 2 timer, 14 min., hurtigste kvinde blev Bouchra Lundgren Eriksen, Tappernøje, i tiden 2 timer 33 min.

Frank Løvendahl blev hurtigste mand på 10 km. ruten i tiden 48 minutter, mens Carina Jessen brugte 58 minutter for de 10 km. og blev dermed hurtigste kvindeKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0