AnnonceLuk annonce
Billedserie: Grønne popcorn – lopper og storskærm

21-07-2019

Mange børn deltog også i Kreaværkstedet, hvor der var mulighed for at dekorere sin helt egen papirkagemand fra filmen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Søndag var der hele fire forskellige arrangementet i Kalundborg Havnepark, masser af loppefund, film for børn, Tour de France og fodbold.

Hele sommeren er der en lang række af arrangementer i havneparken, søndag havde Kultur og Fritid fra Kalundborg Kommune arrangementer for hele familien, startende med det andet af i alt fire loppemarkeder hen over sommeren. Til søndagens loppemarked var temaet brugskunst. Interessen var god, både for at have en stand og for at gøre et godt køb.

Grønne popcorn

For de mindste var der lige over middag film på storskærmen, i samarbejde med Kino Den Blå Engel. Det var den amerikanske animationsfilm Shrek 3 som blev vist, og inden filmen var der mulighed for at børn kunne blive forvandlet til en trold med grøn ansigtsmaling ligesom Sherk i filmen. Mange børn deltog også i Kreaværkstedet, hvor der var mulighed for at dekorere sin helt egen papirkagemand fra filmen. Julie Cubula og Josephine Bjerg Jensen fra Kultur og Fritid, styrede slagets gang og var gået all in med grøn ansigtsmaling.

Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel var også klar med grønne popcorn, for på den måde at fuldende filmoplevelsen, og der var stor afsætning af de farvede popcorn.

Efter film for de mindste, blev 15. etape af Tour de France vist på storskærmen, inden der omkring spisetid blev vist superligafodbold, FC Midtjylland mod FC Nordsjælland.

Endnu en dag i havneparken med masser af liv og aktiviteter.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0