AnnonceLuk annonce
Billedserie: God gedigen rock and roll

10-08-2019

Tekst og foto: Jens Nielsen

For dem som er til rock'n'roll blev koncerten med Status Quo fredag aften, en stor oplevelse, vel det største navn som har gæster Kalundborg Rock’er.

Dem som har givet udtryk for at der er for lidt rock på Kalundborg Rock’er, har forhåbentligt fået ladet batterierne op efter en fantastisk koncert fredag aften, hvor legendariske Status Quo indtog scenen.

Publikum, hvoraf en stor del selv er fra tiden, da man købte Status Quo i vinylplader, rockede og rullede med på de mange hits fra en meget lang karriere, og mange var da også kommet langvejs fra for at opleve det engelske band som ikke færre end 60 gange har ligget på singlehitlisten i England, og spillet mere end 6000 koncerter.

Eneste tilbageværende medlem af originalbesætningen fra 1967, er guitarist og sanger Francis Rossi, og selv om han lige har rundet de 70 år, så er det ham der styrer scenen, ikke så meget snak, bare helt fantastisk musik og guitarspil til et rent 10-tal.

Status Quo er vel nok det største navn som har gæstet Kalundborg Rock’er i de 20 år der har været festival i Kalundborg, en flot gave til publikum fra arrangørerne af Kalundborg Rock'er.

Efter en god time var koncerten slut, bare tak for i aften og hurtigt tilbage til omklædningen og noget andet tøj på, inden bandet steg ombord på de to luksusbusser som var kørt frem bag scenen. Lørdag er der så endnu en koncert for den legendariske rockmaskine, denne gang på Nostalgie Beach Festival i Belgien.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0